Handla populära energi- & återhämtningsprodukter

  • Direkt i omklädningsrummet
  • Till samma pris som i butik
  • Utan att det kostar laget en krona!

En omklädningsrums-revolution

Match Meal Market är ett nytt kostkoncept framtaget för att optimera förutsättningar för idrottslag under träningsveckan. Konceptet ger spelare som stressar till & från träning möjlighet att alltid kunna prioritera kosten i samband med träning.

Match Meal Market lanserades under hösten 2019 och har på kort tid omfamnats av flertalet lag inom bl.a. fotboll, ishockey, handboll & innebandy.

Nöjda lag

Nöjda lag

"Tack Match Meal för ett fulländat koncept och ett trevligt bemötande! Perfekt att alltid ha till hands inför träning och match!"

- Linda Hillner, Segeltorps IF Hockey

"Samarbetet med Match Meal har fungerat prickfritt. Jag skulle starkt rekommendera andra lag, oavsett nivå, att samarbeta med Match Meal!"

- Jimmy Karlsson, Skånela Handboll

"Att snabbt kunna få i sig något efter träning har underlättat min träningsvecka rejält. Genom att bara sträcka fram handen får jag nu tillgång till några av mina favoritprodukter, till samma pris som i butik!"

- Linus Hellqvist, AIK Innebandy

"Konceptet har fungerat riktigt bra hos oss! Spelare som kommer direkt från jobb och skola känner en trygghet i att det alltid finns något att äta i omklädningsrummet. Jag kan varmt rekommendera fler lag att testa Match Meal Market!"

- Joar Gadd Berglund, Huddinge IF Fotboll

200 kr rabatt
- testa utan risk!

Vi erbjuder alla nya lag 200 kr rabatt på första beställningen. Ange koden "Market1" i kassan.