Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Testa landets snabbast växande kostkoncept för idrottslag!

Matchpaket

Gör som över 100 st nöjda lag redan gjort - testa ett av våra Matchpaket! Vi har sedan 2018 hjälpt över 100 nöjda idrottslag med energi och återhämtningsprodukter inför match. Våra smarta "Matchpaket" gör era matchförberedelser mer proffesionella, smidiga & kostnadseffektiva! 

Nedan har vi samlat några av våra populäraste paket som ni enkelt klickar hem. Har ni specifika önskemål får ni gärna höra av er till infor@matchmeal.se så hör vi av oss. Vi arbetar långsiktigt med lag och kan erbjuda säsongslösningar till ett pris klart lägre än i butik. För våra Matchpaket erbjuder vi alltid mängdrabatt enligt följande:

- Köp 5 paket - få 5% rabatt!

- Köp 10 paket - få 10% rabatt!

- Köp 15 paket - få 15% rabatt!

Vad tycker lag som använder våra Matchpaket?

"Match Meal har hjälpt oss otroligt mycket. Vi hade nyligen en intensiv period med fem matcher på två veckor, då var det perfekt att snabbt kunna få i sig något litet före och efter match. Jag tycker verkligen att alla lag som kan, borde ta hjälp av Match Meal"

- Emma Jansson, Lagkapten Hammarby Fotboll Dam."Vi från Tyresö FF är väldigt tacksamma för ett bra samarbete med Match Meal! Smidig leverans och grymma priser!"

- Jesper Sundelin, Tyresö FF Herr


"Snabb leverans, human prissättning och flexibelt innehåll för allergiker! Vi är mycket nöjda och kommer helt klart använda Match Meal igen!"

- Max Bruce, Nacka Wallenstam IBK P04


"Våra spelare uppskattar Match Meal och deras välkända produkter. Med Match Meal blir det enkelt att fylla på spelarnas energi inför match"

- Johan Lager, Sportchef Hammarby Fotboll Dam