Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Testa landets snabbast växande kostkoncept för idrottslag!

Vad tycker lag som använder Match Meal Market?

|25/09, 2020

Vad tycker lag som använder Match Meal Market?

Handla mellanmål i omklädningsrummet. Klubben betalar ingenting. Spelarna handlar till butikspr… Ja ja ja, kanske börjar det bli tjatigt? Läser du detta har du nog sett oss lyfta dessa fördelar tidigare. I teorin låter det ju klockrent. Men hur fungerar det egentligen i praktiken? Vad tycker spelarna? Funkar verkligen betalningen? Vilka produkter är populärast? Jag åkte ut till Botkyrkahallen för att kolla läget med Rasmus Hebrant, Team Manager i Balrog Botkyrka Innebandy.

Under 90-talet var Balrog en av hela landets mest omtalade idrottsföreningar. Med en fartfylld och kaxig innebandy kom "Demonerna från Botkyrka" att vinna flertalet SM- och Europacupguld. Klubbens sportsliga framgångar i kombination med flertalet färgstarka profiler kom att bidra stort till det ökade intresset för innebandy i Sverige. Numera huserar klubben i division 1, men känslan är att det finns både ambition och potential nog för att klättra tillbaka högre upp seriesystemet.

Rasmus Hebrant, Team Manager i Balrog, möter upp och leder mig fram genom Botkyrkahallens tegelkatakomber där laget har sitt omklädningsrum.

Tjena Rasmus! Kul att jag fick komma förbi såhär endast dagar före seriepremiären.

Hur är läget i laget?

- Väldigt bra skulle jag säga, skön stämning i gruppen. Många härliga individer som har kul med varandra och försöker utvecklas. På fredag drar säsongen äntligen igång!

Vad är säsongens målsättning?

- Vi ska bli ett jobbigare lag att möta och vi ska ta fler poäng än förra året. 

Sedan i våras finns våra produkter på plats i Balrogs omklädningsrum.

Ni har nu använt er av Match Meal Market i några månader. Vad tycker ni om upplägget?

- Jag som lagledare är så nöjd. Jag försökte i början att åka och ordna grejer själv, men det tar mer tid än man tror. När vi väl provade Match Meal kändes det riktigt smidigt och uppskattat av spelarna. Till den andra beställningen kunde vi vrida och vända lite bland produkterna för att få det precis som vi själva vill ha det. Vi har även tagit in en del dryck vilket har varit populärt. Som sagt, riktigt smidigt för mig och uppskattat av spelarna.

Under vårt snack anländer spelare efter spelare. Kanske direkt från jobb och skola? Och det är nästan så det känns uppgjort när en av spelarna kommer fram och tar en energibar och berättar hur han behöver äta något. Det är patetiskt men det är samtidigt bara att konstatera - ingen har någonsin blivit gladare av att se en annan människa äta en Eat Natural - Apricot & Almond, än vad jag blir där och då.

Har ni några favoritprodukter?

- Clif bars har varit en liten ny grej för många, men har visat sig vara mycket poppis. Även Barebells proteinbars är riktigt goda och har gått åt. Gällande dryck har Clean Drink och Wato varit riktigt uppskattade!

Hur fungerar det med betalningen?

- Det har funkat bra tycker jag! Vi sätter helt enkelt bara ett datum och sen swishar spelarna in, det har inte varit några konstigheter.

Vad har du att säga till andra tränare och ledare som funderar på att testa konceptet?

- Jag skulle vilja lyfta det breda utbudet, att ni är tillmötesgående och att upplägget helt enkelt är väldigt smidigt. För mig känns det givet att testa Match Meal Market, särskilt om du som ledare i dagsläget lägger en hel del tid på att köpa in produkter till laget.

Energi- och proteinbars, nu lättillgängligt för spelarna före och efter träning.

Vi tackar Balrog för besöket och det fortsatta förtroendet säsongen 20/21.

Stort lycka till!